Beyaz TV'deki programında söylediği 'Boşnak Saksosu' sözleri sebebiyle işini kaybetti. Önce Beyaz Tv kanaldaki işine son verdi. Bugün de Sabah Gazetesi Rasim Ozan Kütahyalı'nın köşesini boş bıraktırdı. Sabah Gazetesi ROK'un işine son verip vermediğine dair resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak söylenenler sessiz sedasız Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğu yönünde. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı dün yaptığı açıklamada Sabah gazetesinden de gereğini yapmasını istemişti.

sabah gazetesi rasim ozan kütahyalı köşesi

Bugün Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sabah Gazetesi'nde yazısının çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Gazeteyi açanlar ROK'un sayfasını boş buldular. Sayfada herhangi bir veda notu dahi bulunmuyordu.

RASİM OZAN KÜTAHYALI NE DEDİ? : 20.11.2017 tarihindeki Beyaz TV'deki Derin Futbol programlarında Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir şaka yapıldı. İlaçlı bir içeceğe maruz kalan Rasim Ozan Kütahyalı o kadar öfkelenmişti ki canlı yayında ağzından şoke eden şu sözler döküldü;

O ne öyle kusturmalı Boşnak saksosu gibi numaralar yaptırdın. Mahvettin beni ya...(Şaka oldu tamam diye Ertem Şener araya girince) O zaman gelsin sana yapsın kusturmalı Boşnak işini..."


RASİM OZAN KÜTAHYALI KAYIPLARDA : Boşnaklar için kullandığı iğrenç tabirin ardından Rasim Ozan Kütahyalı twitterdaki köşesinden bir açıklama yayınlamış ve 'Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. O sözle kastım Çakar'ın beni kusturma olayıydı" demişti. 20 Kasım'daki o açıklamadan sonra Rasim Ozan Kütahyalı'yı gören duyan olmadı. Twitterdaki köşesinde de sessiz kalan Rasim Ozan Kütahyalı'nın gelişmeler üzerine ne söyleyeceği merak konusu.