Kahire’de “kâhinler kraliçesi” olarak bilinen Joy Ayyad, geleceğe ilişkin çok ilginç kehanetlerde bulundu.

Dünyada hiçbir kâhin, aralık ayının daima sıcak geçtiği Kahire’de kar yağacağını (en az 100 yıldan beri ilk defa) tahmin etmemişti. Olayı öngören “kâhinler kraliçesi”, ünlü astrolog ve numereoloji uzmanı Joy Ayyad, Rusya’nın Sesi aracılığıyla insanları uyardı. Mursi iktidarının en güçlü göründüğü sırada ise, kâhin kadın liderin iktidardan düşürüleceğini öngördü.

 Önümüzdeki aylarda Mısır, Ukrayna ve başka ülkelerle ilgili yeni tahminlerini bizimle paylaşan Joy Ayyad şunları söyledi:

 -Önümüzdeki dönem arzu ettiğimiz kadar sakin geçmeyecek. Nisan ayının sonuna doğru belirli güçlerin etkisi alıntında kalacağız. Nisan ayı, hiç de kolay bir ay olmayacak, çünkü ayın sonuna doğru yaşanacak hem ay hem de güneş tutulması, güçlü etkisini gösterecek. Etki kısmen mayıs ayına da sarkacak. Dönemin telaşlı olması beklenebilir. Örneğin, dönemin doğrudan etkisi altında kalacak İran’da toplumsal huzursuzluklar yaşanacak.

 Daha önce de ifade ettiğim gibi, Türkiye’de de durum pek sakin olmayacak. Orada insanların bilincinde büyük değişiklikler beklenebilir. Ancak, süreç fazla devam etmeyecek. Halkın arasından, şu an kendini ortaya koymamış kararlı liderler çıkacak ve sürecin tam da kilit noktasında devreye girip müdahale edecek. Müdahale istikrarın yakalanmasını sağlayacak.

 Yaşanacak olaylar tüm dünyada büyük yankı uyandıracak. Dünya huzursuz olacak ve de dini tartışmalara sahne olacak. Ancak süreç uzun sürmeyecek.

 Yani, olayları özetlersek önümüzde İran’dan Türkiye’ye doğru, güneydoğudan kuzeybatıya doğru bir yarım çember beliriyor. Yarım çemberin üzerinde Ukrayna var. Olayların gerçekleşme zamanına gelince, tam ters istikamet düşünülmeli- kuzeybatıdan güneydoğuya doğru. Şu an istikrarsızlık bölgesi Ukrayna. Müteakiben yarım çember üzerinde aşağı inilecek. Ukrayna’da ise durum sakinleşmiş olacak.

 Ukrayna vatandaşlarından, hatta bazı milletvekillerinden bile, mektuplar alıyorum. Onlara sadece şunu söyleyebilirim: Allahın izniyle durum giderek sakinleşecek ve bahsettiğim istikrarsızlık döneminden sonra haziran ayına doğru denge sağlanmış olacak.

 Mısır’da önümüzdeki dönemde cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Daha önce “Mısır’ın sahibi” صاحب مصر olarak eski Başbakan Ahmet Şefik’i işaret etmiştiniz. Şimdiye kadar bu öngörünüz doğrulanmadı. Yoksa bu konuda tahminler değişti mi?

 - Eskiden de ifade ettiğim gibi, Mısır’ın sahibi Ahmet Şefik olacak. Orgeneral El Sisi’ye son derece saygım var. (Mısır cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Savunma Bakanına tek mümkün aday gözüyle bakılıyor). Tahminimi açıkladığımda başıma bela almış oldum. Tehditler gelmeye başladı. Yine söylüyorum, “Mısır’ın sahibi” olarak Şefik’i görüyorum. Hatta bunu sadece benim telaffuz etmem bile durumu değiştirmeyecek. Daha sonra herkes duruma şahit olacak. İfade ettiğim gelişme gerçekleştiğinde ise Mısır’ın kumları altın olacak.