Star'ın en iddialı dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin cuma günü 3. sezonun ilk bölümü ile ekran savaşına başladı. Diziye yeni katılan oyuncuların parladığı dizinin bir sahnesi ise izleyiciyi kızdırdı!


Birbirinden iddialı dizilere ekran sahipliği yapan Star TV'nin en çok beklenen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin yeni sezona başladı. Cuma günü 3. sezonun 1. bölümü ile sevenleriyle buluştu. Yeni gelen karakterler diziye renk katarken bir sahne izleyeciyi kızdırdı. Peki ne oldu? İşte Televiyon Gazetesi'nin analizi...

54. bölümde zaman atlaması nedeniyle kendisini Gora’yı izliyormuş gibi hisseden izleyiciler sosyal medyada çok sayıda yorum yapmıştı. Eleştirilmeyi hak eden detaylar vardı, ancak başka bir konu özellikle senaryonun gidişatı noktasında ‘neden bunu yaptılar’ dedirtecek cinstendi.

Ä°stanbullu Gelin fiyaskosu! O sahneye kimse anlam veremedi

Meral Çetinkaya’nın muhteşem oyunculuğunda Ülfet Kavaklı yani Ülfet hala karakterinin ortaya çıkması, diziye büyük renk kattı.

Ancak bir detay vardı ki, izleyiciler ‘Keşke böyle olmasaydı’ diye isyan etti.

Dizinin senaryosunda Ülfet hala karakterinin Adem’a bağlanması tepkiyi hak edecek bir detaydı…

Senaryodaki bu bakış açısı basit kaçtı. Ülfet hala en başından bu yana her şeyin içindeymiş gibi bir izlenim oluştu. Aslında bu durum İstanbullu Gelin’in genel senaryosu içinde basite kaçılan bir nokta olarak dikkat çekti.
İzleyicilerin bir bölümü Adem ile Ülfet’in ilerleyen dönemde yollarının kesişmesi senaryosunun daha akıllıca olacağını internet ortamında yazarak senaristlere mesaj yolladı.

Ä°stanbullu Gelin fiyaskosu! O sahneye kimse anlam veremedi

BURSA’DAN GÖÇ EDEN BORANLAR YENİ BAŞLANGICI NEREDE YAPTI:
Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin”in yeni sezon çekimleri İstanbul’un yanı sıra Ayvalık’ta da devam ediyor.

Doğal güzelliği ile Ege’nin gözde turisttik mekanı Ayvalık’ta gerçekleştirilen çekimlerden renkli kareler basınla paylaşıldı.

Set arasında objektiflere gülümseyerek poz veren oyuncular, yeni sezonda izleyiciyi pek çok sürprizin beklediğine ve hikayenin yeni eklenen karakterlerle daha da güçlenerek devam edeceğine dikkat çektiler. Adem’in oyununa gelen ve konakla beraber her şeylerini kaybeden Boranlar, yaralarını aile olmanın gücü ile sarabilecekler mi? Bursa’dan sonraki adres Ayvalık mı? Faruk ve Süreyya’nın kızları Yaz’ın büyüme anlarına nasıl olacak? Tüm bunlar ilerleyen günlerde belli olacak.