Gazeteci Cem Küçük'ün Mavi Marmara aktivistlerine 'manyaklar' demesiyle başlayan tartışma, Star gazetesinde istifa getirdi.

Medyaradar'ın haberine göre, Star gazetesi başyazarı Ahmet Taşgetiren istifa etti.

Cem Küçük

'AK PARTİ ÖNCELİKLE BU ÇETELEŞMİŞ MEDYATÖRLERİN KENDİ İMAJINA EL KOYMASINI BERTARAF ETMELİ'

Taşgetiren, tartışmaya "AK Parti öncelikle bu çeteleşmiş medyatörlerin kendi imajına el koymasını bertaraf etmeli. İçeriye dönük bu yaftalamaların içerde nifak oluşturacağını, sürekli içerde bir azalma meydana getireceğini, dışardan hiçbir yeni katılım olmayacağını, üstelik iktidar adınaymış gibi kesilen raconların farklı toplum kesimlerinin korkuya kapılmasına yol açacağını unutmamak lazım" ifadesiyle girmşti.

YILDIRAY OĞUR'UN YAZILARINA SON VERİLDİ

Öte yandan Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur'un da gazetedeki yazılarına son verildiği öğrenildi. Oğur, gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Oğur, son dönemde anayasa değişikliği referandumunda 'Hayır' sinyali vermiş, 15 Temmuz darbe girişimi iddianamesi'nin de daha ciddi hazırlanması gerektiği yönünde yazılar yazmıştı.

CEM KÜÇÜK'ÜN TARTIŞMA YARATAN SÖZLERİ

Gazeteci Cem Küçük, katıldığı bir TV programında sarf ettiği şu sözlerle tartışma yaratmıştı: "Artık AK Parti'nin bu radikal İslamcılarla da, yani bu Mavi Marmara'daki manyak tipler, yani kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tipler var, bunlarla da yolların ayrılması lazım."