TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında aykırı hareketleriyle şefleri çileden çıkaran Murat diskalifiye olurken konuyla alakalı en yetkili merci olan Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.  Acun Ilıcalı, son dönemde gündem olan Masterchef yarışmacısı Murat'la ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın 2019 sezonu merakla beklenirken Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ilıcalı hem Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı hem de MasterChef Murat'ın yarışmaya katılıp katılmayacağı konusuna noktayı koydu. "H

İÇ GÖTÜRME KARARIMIZ OLMADI" Murat Özdemir katıldığı yayında "Ben Acun abiden de özür diliyorum kendisi gariban babasıdır. Hani bana kızmasını istemem ama Survivor'a gidecektim herhalde bu hareketlerden dolayı iptal oldu" dedi. Bu açıklamadan sonra tüm gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Ilıcalı ise Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konu hakkında açıklama yaparak, "Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim..

. Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum." dedi. Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor Türkiye- Yunanistan'ın şubat ayında başlayacağını dile getirdi.