UŞAK'ta 13 yıl önce kurduğu yerel takımı Uşak Sportif adıyla Türkiye Basketbol Ligi ve Avrupa arenasına taşımayı başaran Ozan Bulkaz'ın başantrenörlüğü yardımcısı Mehmet Kabaran'a devredip yardımcı antrenör olmasının yankısı, bugün de sürdü.
Basketbol dünyasını şaşırtan olayan baş kahramanı Ozan Bulkaz, nöbet değişiminin 1 sezon olduğunu belirtti, "Takımı kendimden bir parça, çocuğum gibi görüyorum ve organizasyonun sağlığı için bu kararı aldım. Bu bir nöbet değişimi. Gelecek yıl yine görevimin başında olacağım" dedi. Yönetimi ikna etmekte zorlandığını sözlerine ekleyen Ozan Bulkaz, şöyle devam etti:
"Sonunda bana inanıp, kararıma saygı duydular. Bu sezon teknik heyette yardımcı antrenör olarak yer alacağım. Menajerlik veya müdürlük gibi unvanlara gerek yok. Tüm sorumluluk ve takımın idaresi Kabaran'da olacak. Kesinlikle işine karışmayacağım. Ona ve yeteneklerine güveniyorum."
Ligde ilk kez başantrenörlük yapacak olan Mehmet Kabaran ise Bulkaz'a teşekkür etti, "Bu karara ben de şaşırdım. Başarı çıtasını yükseğe taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fotoğraflı