AKÇAY’DAN BAMBA SÜRPRİZİ
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Sivasspor maçı kadrosunda sürpriz yaptı. Akçay, sakatlığı tam olarak geçmeyen Colman’ı 18 kişilik kadroya almadı, Janko da kadroda yer bulamadı. Sürpriz yaparak Fildişi Sahilleri formasıyla ilk 11’de sahaya çıkan Bamba’yı oynatan Mustafa Akçay, savunmanın solunda ise Aykut Demir’e görev verdi. Bamba, bu sezon lig maçında ilk kez bordo mavili formayı giydi. Akçay, Olcan’ı da orta sahanın solunda görevlendirdi. Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Giray Kaçar da 18 kişilik kadroya giremedi.
KORCAN’A TEPKİ
Trabzonsporlu taraftarlar adı şike operasyonunda geçen Sivasspor’un kalecisi Korcan Çelikay’a tepki gösterdi. Bordo mavili taraftarların maçtan önce ve maç başladıktan sonra ıslıklarla protesto eden Korcan ise protestolara tepkisiz kaldı.
TRİBÜNLER YİNE BOŞ KALDI
Trabzonsporlu taraftarlar, Sivasspor maçında da tribünleri doldurmadı. Özellikle maraton tribünündeki ciddi boşluklar göze çarparken kale arkası tribünlerinin ise büyük bir bölümü doldu. Trabzonspor yönetimi taraftarları tribüne çekmek için maraton tribünü biletlerini 10 liralık indirimle 30 liraya satışa sundu. Karşılaşmayı 20 kadar Sivasspor taraftarı da izledi.
YUSUF’A AYIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜ
TrabzonCell aboneleri ve Facebook kullanıcıları tarafından geçtiğimiz ayın en değerli futbolcusu seçilen Yusuf Erdoğan’a ödülünü maç öncesinde Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney verdi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise 20 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle karşılaşmayı statta izleyemedi.

YES(TM/AÖ)