TRABZONSPOR, Spor Toto Süper Ligi’nin 25'inci haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için saat 14.00’te özel uçakla Sivas’a hareket etti.
Bordo mavili takımda son antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılmayan Malouda, Bamba, Kadir ve Emre Güral ile birlikte, hafif sakatlıkları bulunan Colman ve Adrian da sürpriz bir şekilde Sivas’a götürülmedi. Trabzonspor’un 18 kişilik Sivasspor kafilesinde şu isimler yer aldı:
"Onur, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Gökhan Aslan, Zeki Yavru, Soner, Caner, Yusuf Erdoğan, Aykut, Mustafa Akbaş, Zokora, Şahin, Bourceanu, Janko, Henrique, Bosingwa, Özer Hurmacı ve Olcan Adın."
YERLİ AĞIRLIKLI KADRO SAHADA OLACAK
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, sakat oyuncuların çokluğunda Sivasspor karşısına yerli ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Sadece 5 yabancı oyuncusunu Sivas’a götüren Mandıralı’nın özellikle Özer, Olcan ve Yusuf’tan hücuma fazlasıyla katkı yapmalarını istediği öğrenildi. Bu arada sakatlıkları nedeniyle hafta içerisinde takımla fazla çalışma şansı bulamayan Janko ve Henrique’den birini forvette tercih edecek olan Mandıralı'nın oyuncularına sık sık bireysel hatalar yapmamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF