Yunus Emre SEL/TRABZON,()-

MANDIRALI’DAN SÜRPRİZ KADRO



Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Gençlerbirliği karşısında sürpriz bir 11’i sahaya sürdü. Yusuf Erdoğan’ı kulübeye çeken Mandıralı, bu futbolcunun yerine Zeki Yavru’ya 11’de görev verdi.



İzinsiz olarak Zokora’nın düğünü için İstanbul’a giden Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’ı maç kadrosuna almayan Hami Mandıralı, İstanbul dönüşü takım arkadaşlarından özür dileyen Henrique’yi ise 18 kişilik kadroya alarak kulübede oturttu. Mandıralı ayrıca Henrique’nin yerine Emre Güral’a 11’de görev verdi.



Trabzonspor’da eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesinde bulunan Florent Malouda ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düğün yapan Zokora da maçta görev almadı.



ZEKİ YAVRU SÜRPRİZİ ŞAŞIRTTI



Hami Mandıralı’nın özellikle Yusuf Erdoğan’ın yerine orta sahada Zeki Yavru’ya formayı vermesi sürpriz oldu. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda Zeki’nin defansif özelliklerinden yararlanma kararı alan Mandıralı’nın, tüm futbolculara, “Formayı hak edene vereceğim” mesajı verdiği öğrenildi.



Bu arada sağbek Zeki, Colman ve Zokora’nın yokluğunda orta sahanın göbeğinde Bourceanu ile birlikte forma giydi. Hafta içerisinde sakatlığı nedeniyle takımla fazla çalışma şansı bulamayan Bourceanu ise sağlık ekibinin yoğun çabasıyla maça yetiştirildi.



BAYANLAR İLGİ GÖSTERDİ



Trabzonspor, Kasımpaşa maçından sonra Gençlerbirliği maçıyla toplamda 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının ikisini çekti. Sadece bayan ve çocuk taraftarların izlediği maçta kapalı tribün ve maraton tribünün büyük bölümü doldu.



GENÇLERBİRLİĞİ’NDE ÜÇ DEĞİŞİKLİK



Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor karşısında geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçından farklı olarak 3 ismi değiştirdi. Ankara ekibinde geçtiğimiz hafta forma giyen Jimmy Durmaz, Gosso ve Ante Kulusic’in yerine Trabzonspor karşısında, Doğa, Özgür İleri ve Tomic görev aldı.



MİNİK POLİSLER SAHADA



Her iki takım futbolcuları ve hakemler sahaya, emniyet teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle polis kıyafeti giymiş minik öğrencilerin ellerinden tutarak çıktı.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF