TRABZONSPOR'un resmi ürün satış mağazası olan TS Club mağazalarının taleplere cevap verebilmek için saat 22.30’a kadar açık tutulacağı açıklandı.
Bordo mavili kulübün TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz, taraftarlarının forma ve ürünlere gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Son bir haftada Trabzonspor tarihindeki en fazla forma satışının yapıldığını belirten Murat Türköz, yaz döneminde TS Club mağazalarının bundan sonra akşam 22.30’a kadar açık olacağını söyledi. Murat Türköz, şöyle konuştu:
"Taraftarımız, destek çağrımıza kayıtsız kalmadı. TS Club mağazalarımızda kuyruklar oluştu. Gün içinde yoğunluktan forma alamadım, diyen taraftarlarımızla karşılaştık. Yaz dönemindeyiz, gurbetçilerimiz de burada. Şampiyonluk formalarına büyük talep var. Biz de yönetim olarak Trabzon, İstanbul, Samsun, Bursa, Ankara ve diğer illerdeki TS Club mağazalarımızı akşam 22.30’a kadar açık tutmaya karar verdik. Hep söylediğimiz gibi bu sene her Trabzonsporlu’nun evine 1 kombine ve en az 1 forma girmeli."

FOTOĞRAF