SANİCA Boru Elazığspor deplasmanından bir puan alan Trabzonspor’da tüm planlar bozuldu. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak kalan haftalarda hata yapma şanslarının azaldığını söyledi.
SPOR Toto Süper Lig’de Sanica Boru Elazığspor deplasmanında berabere kalarak geride kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara aldı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, ligde kalan haftalarda hata yapma şanslarının azaldığını belirterek, " Sanica Boru Elazığspor maçında üç puan almayı çok istiyorduk ama başarılı olamadık. Ligde kalan haftalarda eksiklerimizin de dönmesiyle daha çok mücadele eden ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.
Bu arada yönetim de takımın Avrupa kupaları hedeflerinden kopmaması ve morali artırmak için Pazartesi günü oyunculara ödeme yapmaya hazırlanıyor.
ÖZER PERFORMANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Trabzonspor’un devre arasında Kasımpaşa’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Özer Hurmacı, performansıyla göz kamaştırıyor. Elazığspor karşısında da takımın en etkili isimlerinden olan Özer Hurmacı’yı takım arkadaşları da tebrik etti. Özer, Trabzonspor forması için elinden geleni yaptığı belirterek, "Uzun zamandır bu formanın hayalini kuruyordum. Şimdi kavuştum, bir daha da çıkarmak istemiyorum. Bunun için ve takımımın başarısı için elimden geleni yapıyorum" ifadelerini kullandı.
YEREL GAZETELERDEN HAKEME SERT TEPKİ
Trabzon’dan yayın yapan yerel gazeteler Sanica Boru Elazığspor beraberliğinin ardından maçın hakemine yüklendi. Günebakış Gazetesi, "Trabzon’un tadı yok" başlığını atarken, Trabzonspor’un kaybedilen puanların ardından ligde gerilediğini söyledi. Karadenizin Sesi Gazetesi ise, "Galibiyete Kalkavan engeli" başlığını atarak maçın hakeminin Trabzonspor’un net bir penaltısını vermediğini yazdı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, maçın hakemine yüklenerek, "Fırtınaya hakem freni" başlığını attı. Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi de, "Zor dostum zor" başlığını atarak hem oynanan futbolu hem de hakemin yönetimini eleştirdi. Taka Gazetesi ise, "Habu nasul sessizluk" başlığını atarken, Karadeniz Gazetesi de, "Al gülüm ver gülüm" manşetini kullandı. Türksesi Gazetesi de, "Kalkavan Katletti" başlığını kullanarak maçın hakeminin yönetiminin skora etki yaptığını vurguladı.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF