GÜMÜŞHANE'NİN Torul İlçesi'nde kurulan Trabzonspor Sevenler Derneği'nin açılış törenine katılan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Kara, "Şampiyonluk kupamız, yüzde 99.9 Trabzon'a gelecek" dedi.
TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR TÖRENE KATILDI
Törene Belediye Başkanı Selami Bostan, Trabzonspor yardımcı antrenör Hami Mandıralı, Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Murat Atasoy, bordo mavili futbolcular Mustafa Yumru, Kadir Keleş ve Abdulkadir Özdemir, İdari Menajer Serkan Ünver ve vatandaşlar katıldı. Yerel sanatçılar, törene katılanlara kemençeyle müzik ziyafeti verdi.
"KUPAYI ALMAK İÇİN BAŞVURDUK"
Belediye Başkanı Bostan, ilçede Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin açılmasından mutluluk duyduğunu belirterek açılış törenine gelen yönetici ve futbolculara teşekkür etti. Yönetici Muhammet Kara ise şampiyonluk kupasının yüzde 99.9 Trabzon'a geleceğini söyledi, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz gerekli başvuruyu yaptı. Dilekçemiz Futbol Federasyonu'nda. Cevap bekliyoruz. Kupa, Allah nasip ederse Trabzon'a gelecek" açıklamasında bulundu. Hami Mandıralı da şöyle konuştu:
"Amacımız taraftarlarımıza ulaşabilmek, yakın olabilmek. En büyük amaçlarımızdan birisi de Trabzonspor'u hem saha içerisinde hem de saha dışında iyi ve bize yakışır şekilde temsil etmektir. Burada taraftarlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Taraftarımıza da takımı tribünde desteklemek, korumak, sahiplenmek görevi düşüyor. Mevcut kadromuzla taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Devre arasına kadar çok az kayıpla gidip yeni ve doğru transferlerle daha güçlü bir Trabzonspor ortaya koyacağız" dedi.
Konuşmalardan sonra derneğin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Mustafa, Kadir ve Abdulkadir, taraftarların isteği üzerine Trabzonspor forması imzaladılar.