MANİSASPOR'un Karşıyaka'dan transfer etmek istediği Tayfun Cora, siyah beyazlı ekibin Kartepe kampına katılırken, geçen sezon yaşanan bir olay yüzünden taraftarların tepki gösterdiği tecrübeli oyuncu, tüm camiadan özür diledi. Manisaspor-Karşıyaka maçında tribünlere el, kol işareti yaptığı için tepkilere hedef olan Tayfun, "Bir anlık bir olaydı. Keşke yaşanmasaydı. Eğer Manisaspor'da kalıcı olursam, sezon içinde sergileyeceğim futbolla kendimi affettireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Tayfun'un yaklaşımını son derece olumlu ve uygar bulduğunu söyleyen teknik direktör Tahir Karapınar ise, "Herkes gibi futbolcu da hata yapabilir. Ancak gönlü büyük taraftarımızın bu hatayı affedeceğine ben inanıyorum. Hiçbir şey talep etmeden gelip kampa katılması ve yeniden kendisini kanıtlama arzusu beni umutlandırdı. Yine de transferiyle ilgili kesin kararı kamp sonunda vereceğim" şeklinde konuştu.
GRAJCIAR VE QUATTARA KAMPA KATILIYOR
Transferde Tekden Denizlisporlu Süleyman, Altaylı Yüksel, Ordusporlu Subasic ve Adana Demirsporlu Erdi Öner'i renklerine bağlayan Manisaspor'un listesindeki Slovak Peter Grajciar ve Burkina Fasolu Issouf Quattara'nın yarın kampa katılacağı açıklandı.
İki futbolcuyla ilgili kararı teknik heyetin vereceğini açıklayan Başkan Abdullah Mergen kaleci tercihlerinin yerliden yana olacağını söyledi. TFF'nin genel kurulu için Ankara'ya giden Başkan Mergen, Başkent'te sponsorluk konusunda bazı görüşmeler yapacaklarını, dönüşte de Kartepe kampını ziyaret edeceklerini açıkladı.

 

FOTOĞRAFLI