Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalıştığı belirtilen Miray Çınar adlı kadın personel, statta bir selfie çekti ve paylaştı. Bir arkadaşından gelen soru üzerine inşaat hakkında bilgi veren Çınar, stadın belirlenen tarihte bitmeyeceğini yazdı ve buna sevindiğini ifade etti.

TARAFTARLARDAN TEPKİ MESAJI YAĞDI

Bu yazışma sosyal medyada büyük yankı yarattı. Beşiktaş taraftarları kulübün iletişim sorumlusu Rıdvan Akar'ın Twitter hesabına tweet yağdırdı.

AKAR: KOVULDU, ARTIK STADA GİREMEYECEK

Beşiktaş yöneticilerinin söz konusu firmaya şikayette bulunmasının ardından Miray Çınar'ın işine son verildi. Rıdvan Akar bir tweet atarak, "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" dedi.

FİRMADAN ÖZÜR AÇIKLAMASI

Akar'dan sonra bir açıklama da ilgili firmadan geldi. "Özür dileriz" başlığıyla yapılan duyuruda Miray Çınar'ın stajyer olduğu belirtilip şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimiz ile olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22.00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz. Saygılarımızla."