SİVASSPOR yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, Kayserispor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi, "3-0'lık galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Lige verilen arada iyi çalıştık. Çok maç oynadı. Bu yüzden oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bugün hak ettiğimiz ve üstün olduğumuz bir maçta haklı bir galibiyet aldık" dedi.
Maçta 2 gol atarken uzun süredir devam eden gol sessizliğini bitiren Aatif maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti, kaptan Kadir Bekmezci, iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Son golü atan Ziya Erdal ise taraftar desteği ile maçı kazandıklarını, hem ligde hem de kupada iddialarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.
PACİENCİA: "KONSANTROSYONUMUZ BOZULDU"
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Domingos Paciencia, maçın ilk yarısının dengede gittiğini belirterek, "İlk yarıda bizim de Sivaspor'un da pozisyonları vardı. Ama ikinci yarıya iyi başlayamadık. Erken yediğimiz gol sonrası konsantrasyonumuz kayboldu. Daha sonrasında diğer gollere engel olamadık. Bizim gibi takımların yediği 1 golle pes etmemesi gerekiyor ve bunun için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Kayserisporlu Ömer Bayram, maçın ikinci yarısında duran toptan yedikleri gol ve kırmızı kart nedeni ile istediklerini yapamadıklarını ve mağlup olduklarını dile getirdi. Alper ise ilk yarı eşit bir futbol sergilemelerine rağmen ikinci yarının başında gelen golün dengelerini bozduğunu ve skoru eşitlemek isterken gelen gollerle farklı mağlup olduklarını ifade etti. GC(EA/AÖ)