PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi, "Bizim açımızdan 3-1 çok iyi bir skor oldu" dedi.
"İKİNCİ YARI BASKILI OYNADIK"
Üç haftadır süren galibiyet özlemini Adanaspor önünde giderdiklerini, rakipleri karşısında penaltı golüyle 1-0 geriye düşmelerine rağmen ikinci yarıdaki baskılı oyunlarıyla sahadan 3-1 galip ayrıldıklarını vurgulayan Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:
"ZİRVE İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇTI"
Maça 3 puanı hak eden bir futbol ortaya koyduk. Her şey iyi gidiyor. Beklediğimiz ve çok istediğimiz bir galibiyetti. Zirveden kopmamak için kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Bana göre iyi de mücadele ettik. Futbolcularımızın kaybetmeye tahammülü yok. Bizim açımızdan çok iyi bir skor oldu."
Artık bu hafta oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçına odaklandıklarını söyleyen Başkan Kar, "Mersin İdmanyurdu maçından da puan ya da puanlarla dönerek hedeflerimize giden yolda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.
"ADİLOVİC'İN KALİTESİ ASLA TARTIŞILMAZ"
Adanaspor maçında 2 gol atan Boşnak forvet oyuncusu Eldin Adiloviç'in futbolculuğunu ve kariyerinin asla tartışılamayacağını da ifade eden Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Adiloviç, Denizlispor maçında sakatlanmıştı. Sakatlıktan çıktıktan sonra da beklediğimiz Adiloviç'i bize izletmeye başladı. Adiloviç böyle golleri, daha çok atacak. Kendisine güveniyoruz, inanıyoruz. Biz Adiloviç'i izleyerek, görerek aldık."