BEKO Basketbol Ligi’nin 6’nci haftasında Mersin BŞB’yi evinde son saniye basketiyle mağlup eden Olin Edirne’nin baş antrenörü Cem Akdağ, savaşarak maçı kazandıklarını ifade ederek, "İyi savaştık ve maçı kazandık, bizim için önemli bir maçtı” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Olin Edirne Başantrenörü Cem Akdağ, kazanmayı çok istediklerini ve iyi mücadele ettiklerini söyledi. Mersin’in iyi bir takım olduğunu kaydeden Akdağ, şunları söyledi: "Gerçekten kazanmayı çok istedik, oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Francis ve Barış’ın iyi oynaması, Washington’un 35 sayı atması ve diğer oyuncularımın vermiş oldukları mücadele, bize maçı kazandırdı. Maçın son atışına gelince ben Darius Washington’un hakikaten yapabileceğini biliyordum. Daha önce birlikte çalışırken böyle atışlar yapmıştı. Hakkaten çok zorlu bir mücadele oldu. Rakip takıma baktığınız tek tek çok iyi yıldız oyuncular var. İyi savaştık ve maçı kazandık, bizim için önemli bir maçtı. Artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Edirne’de bu sezon ilk defa dolu tribünlere oynadık, mükemmeldiler. Bizi çok iyi desteklediler, umarım bundan sonra bütün maçlara gelirler."
BABAOĞLU: SON TOPLA KAYBETTİK
Mersin Büyükşehir Belediye başantrenörü Mete Babaoğlu ise son topla kaybetmelerinin kendileri için kötü olduğunu belirterek, "Bizde kazanabilirdik, Olin’de kazanabilirdi. Çünkü iki takımda, iyi bir mücadele koydu ortaya. Çok centilmence bir maç oldu. Şans biraz daha Olin Edirne’ye güldü. Son topla kaybetmek bizim için iyi olmadı ama basketbolda, sporda bunlarda var. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Gaziantep maçı şimdi bizim çok daha önemli. Tebrik ediyorum Olin Edirne’yi" diye konuştu.