ELAZIĞSPOR teknik direktörü Okan Buruk, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği maçının zorlu geçeceğini söyledi.
Sanica Boru Elazığspor, hafta sonunda deplasmanda oynacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, geçen hafta Eskişehirspor karşılaşmasında aldıkları yenilgi için üzgün olduklarını söyledi. Gençlerbirliği ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını belirten Buruk, şöyle dedi:
"Bu da tabi bizim için daha büyük önem taşıyor. Ankara’da zorlu bir karşılaşma. Gençlerbirliği için de belki üst tarafa çıkış anlamında onların da bir hedefleri var. 31 puandalar, biz 27 puandayız. Kazandığımız taktirde hem Gençlerbirliği’ni yakalıyoruz hem alt taraftan biraz daha yukarılara çıkıyoruz. Çok çekişmeli geçiyor lig. Tabi hem zevkli, hem heyecanlı, hem stresli. O yüzden çok fazla stres yapmadan, çok fazla oyuncularımızı baskı altına almadan ama iş ciddiyetiyle Gençlerbirliği maçına hazırlanıyoruz. İnşallah orada istediğimiz gibi bir sonuç, istediğimiz gibi bir oyun bizi özellikle ikinci yarıdaki çıkışımızı tamamlar. O anlamda oyuncularımıza her zaman olduğu gibi çok güveniyoruz" dedi.
Buruk, takımda İbrahim Kaş’ın sakat, Sow’un cezalı olduğunu ifade ederek, "O defans kurgusunda bize sıkıntı yaratacak. Ama şu an kadromuzda olan bütün oyuncular da hem hazırlar, hem istekliler. Arkadaşlarının yerini dolduracak şekilde hazırlanıyorlar. Dediğim gibi zorlu bir karşılaşma. Eksikler de bizim için önemli ama sahaya çıkan her oyuncumuz bizim için çok değerli ve en iyisini yapacaktır" dedi.

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF