MERSİN İdmanyurdu, play off yarı final ilk maçında yarın akşam 21.15'de Mersin Stadı'nda Orduspor ile karşılaşacak. Mersin İdmanyurdu, tur için avantajlı bir sonuçla rakiplerini mağlup etmeyi hedefliyor.
Teknik direktör Yılmaz Vural yönetimindeki Mersin İdmanyurdu'nun Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yapılan ve teknik ve taktik ağırlıklı son çalışması neşeli geçti. Vural, büyük bir heyecan içinde maç saatini beklediklerini belirterek, "Takım olarak üzerimize düşen büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon ayağına gelen bu kısmeti değerlendirmesi kulübün geleceği açısından da büyük önem taşıyor. Bu nedenle kesinlikle play off'u başarıyla tamamlayarak Süper Lig'e adım atmak istiyoruz. Ayağımıza gelen Süper Lig imkanını kaçırmamamız gerek. Süper Lig bir ölçüde kulübün içinde bulunduğu maddi krizin de çözümünü sağlayacak. Bu nedenle tüm camia bizden başarı bekliyor. Futbolcu kardeşlerime güvenimiz sonsuz. İnanıyorum ki, sahada arzulanan bir mücadele örneği sergileyerek istediğimiz galibiyeti elde edecekler. Bu hayati maçta tüm taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımlarına gereken desteği vereceğini ümit ediyorum." dedi.
PRİM DOPİNGİ
Mersin İdman Yurdu Altyapı Sorumlusu Abdi Öztürk, play off maçlarında alınacak her galibiyet için takıma 25 bin TL teşvik primi vereceğini açıkladı.
Antrenman öncesi teknik direktör Yılmaz Vural ve futbolcularla bir araya gelen Öztürk, "Play off maçlarında alınacak her galibiyet için, şahsi olarak 25 bin TL teşvik vereceğim. 2 maçı da alırsanız toplamda 50 bin TL sizlerin olacak. Bu teşvik diğer yöneticilere de örnek olur umarım. Ben her zaman Mersin İdmanyurdu takımının yanındayım. Bu kentin nimetlerinden yararlanan kuruluşların, odaların ve iş adamlarının da takıma gereken özeni göstererek sahip çıkması gerekir" dedi.
Öte yandan Mersin İdmanyurdu yönetiminin yaklaşık 2 milyon 500 bin TL'yi bulan futbolcu alacaklarının büyük kısmını Orduspor maçı öncesi ödeyeceği ifade edilirken, belirlenen sürpriz şampiyonluk primi ise bir sır gibi saklanıyor.
BALO ERTELENDİ
Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne gelir amaçlı düzenlenecek olan balo, bilet satışlarının beklenenden az olması nedeni ile ileriki bir tarihe ertelendi. Kırmızı Lacivertlilerin Mersin Stadyumu'nda Orduspor ile yarın 21.15'de oynayacağı play off'un ilk maçına sakat olan Ali Tandoğan ve Veli'nin tedavisinin sürdüğü ve maç saatine yetiştirilebileceği ifade edildi.

AŞ(AP/AÖ) FOTOĞRAF