PTT 1'inci Lig'de maçın ilk yarısında 3-0 yenik düştüğü Samsunspor'u, 2'nci  yarıdaki muhteşem oyunuyla 5-4 yenen Mersin İdmanyurdu'nun  teknik direktörü Hakan Kutlu, "İnancın zaferi. İnanarak kazandık" dedi.
Özellikle ikinci yarıda sergilediği atak futboluyla unutulmayacak tarihi bir skora imza atan Mersin İdmanyurdu, zirve yarışından da kopmadı. Maçtan sonra futbolcularının havalara kaldırdığı kırmızı lacivertli takımın teknik direktör Hakan Kutlu, bu sonuçtan sonra söylenecek çok fazla bir şeyin kalmadığını söyledi. Oyuncularını tebrik eden Hakan Kutlu, şöyle konuştu:
"3-0 geriye düştükten sonra 3-2'yi yakalayıp tekrar 4-2 geriye düşüp, 5-4'lük skoru yakalamak çok zordu hakikaten. Çok önemli bir galibiyet. Önemli, bir skor. Göstermiş oldukları birliktelik, inanç ve özveri için futbolcularıma teşekkür ediyorum."
"TARAFTAR İNANCINI KAYBETMEMELİ"
Tüm ekibinin elinden geldiği kadar görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirten Hakan Kutlu, gollerin hepsini kişisel hatalar sonucu yediklerini, 2'nci yarıda attıkları gollerle de maçı kazandıklarını anlatırken şunları söyledi:
"Taraftarlarımız 3-0 gerideyken bile takımlarına olan inançlarını kaybetmemeli. Biz kaybetmedik. Devre arası bunu konuştuk. Sonucunu da aldık. Kalecimiz oynamayacak durumdaydı, soyunma odasında tedavisi yapıldı. 45'inci dakikada 3 oyuncu değişikliğini yapmış bir takım olarak sahaya çıkmak zorunda kaldık. Bu takım şampiyonluğu yakalarsa bu şehrin değerine değer katar. Bu maçı kaybedebilirdik. Daha oynayacağımız birçok maç var. Bu takım birçok takımı yener, ancak kaybedebilir de. Taraftarlarımız her koşulda bize destek olsunlar."