PTT 1'inci Lig’de kendi sahasında Adana Demirspor’la 1-1 berabere kalan Manisaspor, bu sezon kazandığı 21 puanın 11’ini, geriye düştüğü maçlarda elde etti.
Adanaspor (2-1), Mersin İdman yurdu (3-2) ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2-1) müsabakalarında yenik duruma düştükten sonra galibiyete uzanan Manisaspor, Tavşanlı Linyitspor (3-3) ve Adana Demirspor (1-1) karşılaşmalarında geriden gelip beraberliği yakaladı teslim olmayan kimliği ile taraftarlarını sevindirdi.
Adana Demirspor karşısında beraberliği 90+1'inci dakika golüyle kurtarıp, yenilmezliklerini altı maça çıkardıklarını hatırlatan teknik direktör Kemal Özdeş, "Futbolcularımın son düdüğe kadar savaşıp teslim olmamaları güzel bir duygu. 21 puanın 11’ini geriye düştüğümüz müsabakalarda kazanmamız çok önemli. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
Kemal Özdeş, 69'uncu dakikada Berbaros’un yerine oyuna giren ve sergilediği futbolla takımı ateşleyen genç Oğuzhan’ı da tebrik etti. Siyah beyazlı ekipte Hikmet, cezalı duruma düştü. MHÖ(ŞYC/AÖ)