PTT 1'inci Lig'de liderlik koltuğuna oturan Orduspor'un teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Hedefimiz yeniden Süper Lige çıkmak" dedi.
Mor beyazlı ekip, Durugöl Tesisleri'nde bugün Erkan Sözeri gözetiminde Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Neşeli oldukları dikkati çeken mor beyazlı futbolcular, kondisyon çalışmasından sonra teknik ve taktik antrenmanı yaptı.
Erkan Sözeri, antrenmandan sonra açıklamalarda bulundu. Şu anda puan cetvelinde lider olduklarını belirten Erkan Sözeri, şöyle devam etti:
"Biz kendimizi gereksiz yere havaya sokmamak için bunu dile getirmiyoruz. Lige hep maç maç bakıyoruz. Her maçımıza da final gözüyle bakıyoruz. Geçen hafta 8'inci maçımızı oynadık. 8'inci final maçımızı da iyi bir sonuçla geride bıraktık."
Oyuncularının da Süper Lige yükselip orada oynamak istediklerini, bunun içinde hedef koyduklarını belirten Sözeri, açıklamasına şöyle devam etti:
"Bu sonuçlar bizi nereye götürür, buna performanslarıyla oyuncularımız karar verecek. Onlar da zaten bu hedefi kendileri koydu. Açıklamalarında da görünüyor. Onlar da Süper Lig'de oynamak istiyorlar. Bunun da en kolay yolu takımın bir üst lige çıkmasından geçiyor. Dolayısıyla bu hedefi biz kendi içimizde koyuyoruz ama dışarıya çok fazla yansıtmıyoruz. Çünkü hedef takım oluyoruz o zaman. Baktığımız zaman Orduspor bir camia, bir marka. Her zamanda hedefi olmuştur."
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Orduspor'a 1 transfer dönemi boyunca verdiği transfer cezası nedeniyle devre arasında transfer yapamayacaklarını da hatırlatan Erkan Sözeri, bu yasağın takımını olumlu yönde etkilediğini söylerken şöyle konuştu:
"Devre arası transfer yasağı takımı bence de olumlu yönde etkiliyor. Oyuncularımız şunu biliyor. Bu oyuncu grubuyla devam edeceğiz ve sonuna kadar da transfer yasağı devam ettiği sürece giden gelen oyuncu olmayacak. İç disiplin anlamında sorun yaratmayan oyuncu da hiç bir zaman ayrılmayacak. Bu anlamda bence bardağın dolu tarafından bakıp avantaj haline getirdiğimizi düşünüyorum."