MEDİCAL Park Antalyaspor, eski futbolcusu İsmail Aissati'nin takımı Rus Terek Grozny'e hazırlık maçında 3-0 mağlup oldu. Teknik direktör Samet Aybaba, “Tüm oyuncuların performansını değerlendirdik" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Eskişehir maçı hazırlıkları kapsamında Rus Premier Ligi takımlarından Terek Grozny ile yaptığı özel karşılaşmayı 3-0 kaybetti. Antalyaspor, eski oyuncusu İsmail Aissati'nin takımı Terek karşısına genç ve yedek oyunculardan oluşan kadroyla çıktı. Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya kalede Ozan Genç, savunmada Musa Nizam, Abdurrahman Kuyucu, Emre Güngör, Aytürk Tekden, orta alanda İlkay Durmuş, İbrahim Dağaşan, Fatih Nizam, Zeki Yıldırım, Uğur İnceman, ileride de Isaac ile başladı.

AİSSATİ SON 15 DAKİKA OYNADI

Antalyaspor'da daha sonra Insa, Serkan Balcı, Emrah Başsan, Ramazan Çevik ve Semih Şentürk oyuna girdi. Antalyaspor'un Fas asıllı Hollandalı eski futbolcusu İsmail Aissati'nin son 15 dakikada oyuna girdiği maçı çok az sayıda taraftar izledi.

Teknik direktör Samet Aybaba, Terek ile yapılan hazırlık maçının isabetli olduğunu belirterek, “Bu tür maçlarda skora fazla önem verilmez. Genç ve yedek oyuncuların performansını bir kez daha gözden geçirdik. Özellikle genç oyuncuların arzulu ve istekli oyunu beni sevindirdi. Eskişehir maç kadrosunu bu doğrultuda yapacağız" dedi. (FOTOĞRAFLI)