TARİHİNİN en ağır borç yüküyle boğuşan Karşıyaka’da futboldaki istikrarsız tabloya Galatasaray Liv Hospital’la oynanan basketbol maçında yaşanan olaylar da eklenince huzur bozuldu.
Geçen ay olağanüstü kongreye gitmeyi tartışan yönetimde yeniden genel kurul rüzgarı eserken Basketbol Şube Yöneticisi Cem Karas istifa etti. Maçta protokol tribününe giren taraftarla tartışan Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Voleybol Şube Başkanı Barbaros Dökel ve Futbol Şube Yöneticisi Umut Demir’in istifalarının gündemlerinde olduğu bildirildi.
Geri planda duran yönetimin iki etkili ismi Gökhan Şensan ve Nazım Torbaoğlu beklemeye çekilirken, son gelişmelerle ilgili Karşıyaka Belediyesi’yle temas halinde olan Başkan Fatih Diniz kongre tartışmasını doğruladı. Başkan Diniz, "Şimdiye kadar mali yükümlülükleri yerine getirdik ama önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Futbolda kaynak bularak transfer yapmamız şart. Bunların üzerine basketbol maçındaki olayların eklenmesi yönetimi demoralize etti. Genel kurul isteyen de istemeyen de var. Bırakmak da çözüm değil. Kulüp ortada kalsın istemiyorum. Devreyi görüp karar vermeliyiz" dedi. EK(YC/AÖ)