KARDEMİR Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yolbulan, prensipte anlaştıkları Dany Nounkeu'nun Galatasaray'la sorunlarını çözmesini beklediklerini belirterek, "Çözemezse biz de çok ısrarcı olmayacağız. Biz bekletilecek bir kulüp değiliz" dedi.
Murat Yolbulan, şu ana kadar 3 transfer yaptıklarını, orta saha ve defans olmak üzere 2 oyunca daha alacaklarını söyledi. Galatasaray'da forma giyen Dany ile prensipte anlaştıklarını belirten Yolbulan, şöyle konuştu:
"Dany ile ilgili bizim açımızdan bir problem yok. Galatasaray ile de anlaştık. Ancak Dany'nin Galatasaray'la bir takım sorunları var. Bunları çözdüğü zaman gelecek. Çözemezse biz de çok ısrarcı olmayacağız. Başka alternatifler düşünmek durumundayız. Biz bekletilecek bir kulüp değiliz. Biz kampın verimli geçmesi, 2'nci yarıya da iyi hazırlanmak için transferleri bir an önce bitirmek istiyoruz."
Antalya kampında Medical Park Antalyaspor ile golsüz beraber kaldıkları hazırlık maçını da değerlendiren Yolbulan, "Takımımızı çok olumlu ve pozitif gördüm. Oyuncularımızın kondisyonu çok yüksekte. 3 hazırlık maçı daha yapacağız. Ligin 2'nci yarısına bomba gibi hazırlanıyoruz" diye konuştu.