SÜPER Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor'un Antalya kampı, teknik direktör Hikmet Karaman eşliğinde başladı.
Kayseri Erciyespor, dün akşam Belek Beldesi'ndeki Calista Otel'e yerleşti. İlk antrenmanını dün akşam otelin spor tesislerinde yapan Kayseri Erciyesspor, bugün ikinci antrenmanına teknik direktör Hikmet Karaman eşliğinde çıktı. Çift antrenman yaparak lige hazırlanan Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, futbolcularla tek tek ilgilendi. Neşeli tavırlarıyla dikkati çeken tecrübeli teknik adam, antrenman öncesi lig hazırlıkları hakkında basına bilgi verdi. Antalya kampının ikinci antrenmanına çıktıklarını kaydeden Karaman, "Güzel bir havada kamp yapıyoruz. Verimli bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Başkanımız Ziya Eren'le görüştük. Transfer çalışmalarına başladık. İkinci yarı Kayseri Erciyesspor güneş gibi doğacak" dedi.
12 OYUNCU GÖNDERİLDİ
Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Ziya Eren ise 12 oyuncuyla yollarını ayırdıklarını, bu oyunculara kendilerine kulüp bulmalarını söylediklerini kaydetti. İlk yarıdaki 30 kişilik kadroyu 18'e düşürdüklerini vurgulayan Eren, "Çaykur Rizespor'dan Cenk Ahmet'i, Kasımpaşa'dan Hüseyin Kala'yı transfer ettik. Transfer dönemi bildiğiniz gibi henüz başlamadı. 4- 5 transfer daha yapacağız. Hikmet Karaman'la ilk yarının son haftasında anlaştık. Takımımızın kümede kalması için var gücümüzle çalışacağız. İkinci yarı bambaşka bir Erciyesspor göreceksiniz" diye konuştu.
'OYUNCULAR ÇOK HIRSLI'
Kayseri Erciyesspor'un başarılı oyuncusu Turgay ise yaptığı açıklamada, "İlk yarı bizim için çok iyi geçmedi. Takımın başına çok başarılı bir hocamız geldi. Herkes çok hırslı. Kampta ikinci gün olmasına rağmen bütün futbolcular çok iyi idman yapıyor. İnşallah ikinci yarı iyi bir başlangıç yaparız" dedi.