KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'nin bazı oyuncularına karşı tedbir alacaklarını belirtti, "Kazanmaya oynayacağız" dedi.
Kardemir Karabükspor pazar günü sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Tolunay Kafkas gözetiminde yapılan antrenmana sezonu kapatan Hakan Özmert ile kendisine kulüp bulması istenilen Lua Lua katılmadı.
Antrenmandan sonra yıldız oyunculardan kurulu, formda olan bir Fenerbahçe ile oynayacaklarını ifade eden Tolunay Kafkas, şunları söyledi:
"Bizde ciddi bir çıkışı olan, iyi mücadele eden ve bunun yanında da iyi bir futbol oynayan ama eksikleri olan bir takımız. Oyun anlayışıyla ilgili eksiklerimiz var. Ama bu eksikler kapatılmayacak şeyler değil. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak performansımızın biraz daha üzerine çıkmak istiyoruz. Futbol oynamaya çalışan iki takımın zevkli, çekişmeli bir mücadelesini izleyeceğiz. Umarım saha içi de iyi geçer. Biz zaten centilmen bir takımız. Fenerbahçe'yi son derece iyi ağırlayacağız. İyi oynayanın kazanacağı bir maç diliyorum. Moralliyiz, bir sıkıntımız yok. Umarım her şey bizim gönlümüzden geçen olur."
Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'nin çok önemli, etkili silahlarının olduğunu belirtirken de, "Onlara tedbir alıp kendi stratejimizi uygulamak zorundayız. Tedbir almazsak kaçınılmaz bir sonuç olur. Biz oyunu bozmaya değil, kazanmaya oynayacağız" diye konuştu. Taraftarlarından destek de isteyen Kafkas, şöyle konuştu:
"Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Hiç kimse bir işi kötü olsun diye yapmıyor. Zaman zaman tepkiler olacak ama takımı desteklerlerse biz de o destekle daha coşkulu oynuyoruz. Saha içerisinde istemediğimiz durumlar oluşabiliyor. O durumlarda da seyircimiz yanımızda olursa bu çocuklar her şeyin altından kalkabilecek yeteneğe ve güce sahipler."