OKUL sporları yıldız erkek ve kızlar il birinciliği müsabakaları, ödül töreniyle sona erdi.

Yıldızlar erkek ve kızlar il Birinciliği hentbol müsabakaları, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynandı. Erkeklerde 14 okul 170 sporcu, kızlarda ise 12 okul 144 sporcu katıldı. Seyircinin büyük ilgi gösterdiği grup maçları, çekişmeli geçti. Dereceye giren takımlar sevincini, beden eğitimi öğretmenleri ve okul arkadaşlarıyla paylaştı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Okul sporları dediğimiz zaman hem eğitim hem de spor, iki güzel etkinliğin bir arada olduğunu görüyoruz. Sporun zirve kenti olan Antalya'da okullar arası oynanan okul sporları etkinliğimizle sporu okullarımızla tanıştırıyor ve gençlerimize sporun hayatlarında vazgeçilmez bir unsur olduğunu gösteriyoruz" dedi. Hacıcaferoğlu, yıldız erkek ve kızlar il birinciliği müsabakalarına katılan ve dereceye giren okul takımlarına başarılar diledi.

Turnuvada kızlarda Varsak Ortaokulu birinci, 80. Yıl Ortaokulu ikinci, Altınova Ortaokulu üçüncü, M. Fevzi Çakmak Ortaokulu dördüncü, erkeklerde ise Akdeniz Yükseliş Koleji birinci, Baraj Ortaokulu ikinci, Altınova Ortaokulu üçüncü, Halil Akyüz Ortaokulu dördüncü oldu. (FOTOĞRAFLI)