GÖZTEPE, Körfez İskenderunspor'dan takibe aldığı sağ bek Murat Paluli transferini gelecek sezona bıraktı. Teknik direktör Suat Kaya 20 yaşındaki oyuncunun fiziksel olarak gelişimini tamamlamadığını belirterek, "Onu bizim oyuncu grubumuzun içine sokmak şu an itibariyle doğru olmaz. Kendisini takip etmeyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki sezon Murat'ı transfer edebiliriz" dedi.
Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde ilk kez idmana çıkmanın heyecanını yaşayah sarı kırmızılılarda geçen sezon Kaya'nın vitrine çıkardığı 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Tuncay, Batman Petrolspor'a kiraladı. Genç oyuncuya güvendiğini belirten Kaya, "Tuncay ilerleyen yıllarda Göztepe'nin ve Türk futbolunun en büyük yıldızlarından olacak" diye konuştu.
SOMA İÇİN ALSANCAK
Göztepe, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yardım amacıyla yarın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Somaspor'u konuk edecek. Alsancak Stadı'nda oynanacak mücadele saat 17.30'da başlayacak. Sarı kırmızılılar yenilenen kadroyla ilk kez taraftarla buluşacak. Bilet fiyatları kapalı tribün 15, açık tribün 5 TL olarak belirlendi.
FORMALAR GÖRÜCÜDE
Göztepe 2014-2015 sezonunda giyeceği iç ve dış saha formaları görücüye çıktı. Klasik sarı kırmızı çubuklu, sarı ve bordo renkli olarak tasarlanan formaları Kappa üretti. Sarı formanın İzmir'in güneşini temsil ettiği, bordo formaların ise Göztepe'nin kazandığı ve kazanacağı başarıları sembolize ettiği açıklandı.