GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, söyledi. Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Gökmen Barış ise, kazanmak için geldiklerini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, 1-0'lık mağlubiyetle ilgili üzgün olduklarını söyledi. Özer, "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Ama birinci dakikada yediğimiz gol, hiç beklemediğimiz bir goldü. Gerçekten şok olduk. Erken gelen golün şokunu 15 dakika üzerimizden atamadık. Pozisyon üretmekte zorlandık. İlk yarıyı berabere bitirseydik, ikinci yarıya daha moralli başlayabilirdik. Buna rağmen yine iyi pozisyonlar yakaladık. Beraberliği yakalayıp, galip gelmeyi düşünüyorduk. İki maç kaybettik arka arkaya. Önümüzde bir Ordu maçı var. Ordu maçında maksimum gücümüzü sahaya yansıtarak, galibiyetle dönmek bizi rahatlatır diye düşünüyorum" dedi.

Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Gökmen Barış, kazanmak için geldiklerini belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 maçtır kazanamıyorduk; kazanmak için buraya geldik. Ama ne dediysek, arkadaşlar sahada yaptı. Pozisyonlara girdik, daha farklı da kazanabilirdik. Önemli olan galip gelmekti. 3 puanı aldık, bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyet için geldik ve kazandık" diye konuştu.