PTT 1. Lig'in 21'inci haftasında Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puanla dönen Fethiyespor, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.
Fethiyespor, Balıkesirspor'la dün deplasmanda Atatürk Stadı'nda oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrılarak yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Fethiyespor, düşme hattından bir adım daha uzaklaştı. Ligin ilk 14 haftasında sadece 8 puan toplayan Fethiyespor, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çıktığı son 6 maçta 12 puan topladı.
Maç sonrası değerlendirme yapan Fethiyespor teknik direktörü Engin İpekoğlu, amaçlarının Balıkesir'den mağlup olmadan dönmek olduğunu, aldıkları 1 puana sevindiklerini söyledi. Tek amaçlarının düşme potasından çıkmak olduğunu vurgulayan İpekoğlu, "Takımın başında 6'ncı maça çıktım. Bu maçtan da mağlup olmadan dönme arzusundaydık" dedi.
DÜŞME POTASINDAN KURTULMAK İSTİYORUZ
Maça bakıldığında ilk yarıda takımın saha içerisinde istediklerini yaptığını anlatan İpekoğlu, ancak ikinci yarıda bugüne kadar yapılmayan bireysel hatalar gördüğünü söyledi. Bunun sonucunda kalelerinde golü gördüklerine değinen İpekoğlu, "Balıkesirspor özellikle 10 kişi kaldıktan sonra bütün riskleri alarak beraberlik golünü bulduk. Stoperimizi bile forvet hattına gönderdik. Hedefimiz bir an önce alt sıralardan kurtulmak. Bu doğrultuda da emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.
19 takımlı ligde 18 puanla 16'ncı sırada bulanan Fethiyespor, bu hafta sahasında Samsunspor'la karşılaşacak. (FOTOĞRAFLI)