FENERBAHÇELİ futbolcular Cristian Baroni ve Pierre Webo, Fenercell'in düzenlediği imza gününde Sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.
Via Port Alışveriş Merkezi'ndeki AVEA bayisi TADA İletişim'de düzenlenen imza gününde Fenercell'in kısa sürede 1 milyon abone sayısına ulaşacağına inandıklarını belirten oyuncular, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı
Taraftarlarla bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen Cristian Baroni, Burada olduğumuz için gerçekten mutluyum. Fenercell'in 1 milyon aboneye ulaşacağına inanıyorum. Fenerbahçe'ye verilen desteği burada görmek, gerçekten mutluluk verici. Bursaspor maçı zor bir mücadele. Bursa, her zaman zor bir deplasman olmuştur. En iyi sonucu almak için hazırlanıyoruz. Şu an için Galatasaray maçını konuşmak istemiyoruz. İlk maçımız, önümüzdeki Bursa maçı. O yüzden Galatasaray maçı hakkında konuşmak istemiyoruz dedi.
Takımdaki orta saha oyuncularının da tüm oyuncular gibi çalıştığını belirten Cristian, Bütün oyuncular elinden geldiğince çalışıyor, herkes çalışıyor. Bütün oyuncular çalıştığı için taktiksel olarak zamanlarını bekliyorlar diye konuştu.
PİERRE WEBO ÖNEMLİ OLAN TAKIM VE ŞAMPİYONLUK
Takımdaki forvet oyuncuları hakkında kendisine soru yöneltilen Pierre Webo ise, Önemli olan Fenerbahçe ve takım. 4 tane forvet oyuncusunu olması bir takım için güzel bir şey. Geçen seneye baktığımızda, Benfica maçı öncesi, sarı kartlardan ötürü takım forvet arayışına girmişti. Baktığınız zaman takımın asıl amacı şampiyon olmak. O nedenle bireysel yönden bir şey konuşmak doğru olmaz. Amacımızı bireysel olarak da şampiyonluğa doğru ilerlemek ve hep üst sıralarda olmak şeklinde konuştu. HT(UD/FG)