İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dün yapılan şampiyonluk kutlamalarında bazı taraftarların tavrının kendilerini üzdüğünü söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Yanal, dün gerçekleştirilen kutlamalarla ilgili olarak, "Tören inanılmaz güzeldi. Samandıra'dan başlayıp, Cadde'den Şükrü Saracoğlu Stadı'mıza kadar olan inanılmaz ilgili alakalı konvoyla birlikte, çok güzel bir atmosferdi. Oyuncularımız ve biz alkışlandık, takdir gördük. Çok büyük bir aile olduğumuzu hissettik. Saracoğlu'na geldiğimizde her şey hazırdı ve orada da inanılmaz bir atmosfer vardı. Stadımızda mükemmel sahnelerle karşı karşıyaydık. Manzara çok güzeldi ve bizi onurlandırdılar. Sezon başından itibaren taraftarlarımızın statta ve dışarıda gösterdiği desteği ve sıcaklığı orada hissettik" dedi.

Vefanın ne olduğunu Fenerbahçe camiasında gördüklerini ifade eden teknik direktör Ersun Yanal, "Bu emek, tarihten bu yana önemli değerlerle buluştu ve çok önemli değerler üretti. Fenerbahçe kültürüyle Lefterlerden Selçuklara kadar vefanın ne olduğunu da çok iyi öğrendik burada. Çünkü Fenerbahçe camiası ve yönetimleri hiçbir zaman bu vefasızlığı yapmıyor ve emek verenleri inanılmaz destekliyor. O günkü törenlerde bu vefayı da gördük. Sezon başından bu yana her şey mükemmel geçti" diye konuştu.

Kupa töreninde bazı taraftarların "Alex" tezahüratlarını da değerlendiren Ersun Yanal, "Ben böyle hadiselerin Fenerbahçe için orada olmasından dolayı üzüntü duydum. Umarım bir daha bu tür insanlar bulunduğu yerdeki değere gerekli saygıyı gösterir ve o değeri getirenlerin saygısını da kaybetmez. Bu yaşananlar dilerim bir daha tekrarlanmaz. Onun dışında çok mutluyduk, kupayı kaldırdık" ifadesini kullandı.

Sezonun yorgunluğunu, kupayı almaları ile geride bıraktıklarını belirten sarı laciverti takımın teknik direktörü, "Sezon başından bu yana yapmış olduğumuz o mücadelenin en güzel anı bence kupayı kaldırdığımız andı. Bütün yorgunluklar bitti. Büyük bir keyifle de bu büyük camiaya layık olduğumuz için mutlu olduk" şeklinde konuştu.

os (os)