SPOR Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, cumartesi sabahı baba olan kaleci Volkan Demirel gece saatlerinde kafileden ayrı olarak Sivas'a gelerek kamp yaptıkları otele yerleşti.
Fenerbahçe kafilesi dün saat 16.00'da Sivasspor ile oynayacakları karşılaşma için akşam saatlerinde havayolu ile Sivas'a geldi. Cumartesi sabahı baba olan milli kaleci Volkan Demirel ise hastanede eşi Zeynep Demirel'i yalnız bırakmadı. Tecrübeli file bekçisi gece saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait uçakla Sivas Nuri Demirağ havaalanına geldi. Demirel, gece 22.45 sıralarında takımın kamp yaptığı otele yerleşti.
ERSUN YANAL VE FUTBOLCULAR OTELDE NİŞAN TÖRENİNE KATILDI
Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Ersun Yanal, Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt'ın Sivas'ta kamp yaptığı otelde gerçekleşen bir nişan törenine katıldığı belirtildi. Törende, Ersun Yanal ile Emre Belözoğlu'nun Şenel-Feyza çiftin nişan yüzüklerini taktığı, Dirk Kuyt'ın ise kurdeleyi kestiği bildirildi. Yanal ve futbolcuların, nişanlanan çifte mutluluklar dilediği kaydedildi.
FENERBAHÇE VE SİVASSPOR YÖNETİMİ YEMEKTE BULUŞTU
Ayrıca Aziz Yıldrım ve beraberindeki yöneticiler akşam saatlerinde otelden çıkarak bir süre İnönü Bulvarı üzerinde gezdi. Başkan Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler daha sonra Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz tarafından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda organize edilen yemeğe katıldı. Yemekte Aziz Yıldırım ile birlikte Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Erkan, Metin Doğan ve Yalçın Haker yer aldı.