Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, Beşiktaş maçının kendileri için final niteliğinde bir maç olduğunu söyledi, "3 puan alırsak, müthiş olur" dedi.
Uğur Tütüneker, çok kritik olan Medical Park Antalyaspor maçını hak ederek kazandıklarını belirterek alınan 3 puanın çok önemli olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Bu maç geride kaldı. Artık Beşiktaş maçını düşünüyoruz. 10 hafta kaldı. Bu haftalar çok çok önemli. Final maçımız olacak. 3 puan alırsak müthiş olur. Tek puan olursa, çok da düşünmemek lazım. Bu ligde günlük ve haftalık değişiyor. Son maça kadar mücadelemizi vereceğiz. Şu an morallerimiz çok iyi. Taraftarımız zaten destek veriyor. Beşiktaş maçında bizi iyi bir şekilde desteklerlerse 3 puanla çıkacağımıza inanıyoruz. Bunu yaparsak çok büyük iş yapmış oluruz." 
SEZER:"YENMEK İSTİYORUZ"
Çaykur Rizesporlu Sezer ise deplasmanda aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu vurguladı, "3 puanı anlamlı kılmak için Beşiktaş karşısında da aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Alacağımız her puan bizim için çok önemli. Beşiktaş’ı da yenmek amacımız" dedi.
3 EKSİK VAR
Mehmet Cengiz Tesislerinde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Görkem, Eren ve Liban Abdi, antrenmana katılmadı, hafif sakatlığı bulunan Kıvanç takımdan ayrı koşu yaptı. Kondisyon ve top çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile sürdü. Teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenman sırasında oyuncularını sık sık uyardı.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF