BURSASPORLU Pablo Martin Batalla'nın menajerleri aracılığıyla kulüpten ayrılmak için yönetime başvurduğu iddia edilirken Genel Direktör Ayhan Barışıcı, Arjantinli yıldız oyuncunun kendilerine böyle bir talebi olmadığını öne sürdü.
SEBEP DAUM MU?
Hem Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük katkısı olan hem de transfer olduğu günden bu yana takımın yükünü taşıyan Batalla, menajeri Suzan Naguf'a teknik direktör Cristoph Daum'la anlaşamadığını, bu yüzden yeşil beyazlı kulübü bırakmak istediğini iletti, menajerde bu durumu yönetime bildirdi. Batalla'nın ayrılmak istemesi, yeşil beyazlı camiada şok etkisi yarattı.
BARIŞICI: "BÖYLE BİR MÜRACAAT YOK"
Genel Direktör Barışıcı ise Arjantinli oyuncuyla hiçbir problemleri olmadığını, Batalla'nın da böyle bir müracaatının olmadığını söyledi. Batalla konusundaki iddiaların yönetimin toplantısında ele alınacağını vurgulayan yşhan Barışıcı, şöyle dedi:
"Takımın drün yaptığı antrenmanda hiçbir problem yoktu. Bize gitmek istediği ya da antrenmanlara çıkmak istemediği yönünde bir müracaatı da olmadı. Sözleşmesini de daha yeni uzattık. İki gün önce ödemeleri yapıldı. Dün idmana çıktı." EK(CE/AÖ)