BURSASPOR taraftarları, Teknik Direktör Christoph Daum'la yaşadığı sorunları gerekçe göstererek takımdan ayrılma kararı alan Arjantinli yıldız Pablo Batalla'ya meşalelerle veda etti. Veda organizasyonunda duygusal anlar yaşandı.

Akşam saatlerinde Batalla'nın Bademli'de bulunan evinin önüne giden taraftarlar tezahüratlarla Arjantinli futbolcuyu çağırdı. Taraftarların yanına gelen Batalla şaşkınlığını gizleyemezken, yüzlerce taraftar meşaleler eşliğinde, 'Pablo Batalla bizi bırakma' şeklinde tezahüratta bulundu. Batalla'nın eşinin ise ağlaması dikkatlerden kaçmadı. Eşi ve babası da taraftarlarla birlikte Batalla'yı alkışladı. Taraftarlar yıldız futbolcuya, üzerinde İspanyolca, 'Hakkını helal et bize, Teksaslılar' yazılı çiçek verdi.

"BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ"

Kendisiyle vedalaşmaya gelen taraftarlarla tek tek görüşen Batalla, hatıra fotoğrafı da çektirirken şunları söyledi:

"Ben de sizlerden biriyim. Beni çok mutlu ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Şu anda çok duygusalım. Bu geceyi hiçbir zaman unutmayacağım. Mutlaka geri döneceğim, hep buralarda olacağım. Türkiye'de de hiçbir takımda oynamayacağım."

"EFSANE, SENİ UNUTMAYACAĞIZ"

Taraftarlar ise Batalla'ya, "Sen burada bir efsanesin, her zaman da öyle kalacaksın. Gitmen bir şeyi değiştirmeyecek. Seni hiç unutmayacağız" ifadelerini kullandı. Taraftarlar daha sonra, Daum ve Başkan Erkan Körüstan aleyhine tezahüratta bulundu.