BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı, Portekiz'in Porto takımının 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira'yı transfer etmek istediklerini söyledi.
Başkan Recep Bölükbaşı, yeni sezonda uygulanacak olan 5+3+1 sistemi nedeniyle kadrolarında 9 yabancı bulundurabilme haklarının olduğunu söylerken şöyle dedi:
"Fransa’nın Olympique Lyon takımının golcüsü Jimmy Briand, davetlimiz olarak İstanbul’a oradan da Bursa'ya geldi. Tesislerimizi, kenti gezdi. Bursa’dan memnun ayrıldı ve ülkesine döndü. Bursa'ya gelecek olan Josue Filipe Soares Pesqueira ve menajeriyle de görüşeceğiz."
Tetteh Bangura'yla bir araya geleceklerini, yapacakları görüşmeden sonra yollarını ayırmak isteyeceklerini beliten Başkan Recep Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Şu anda takımımızda Frey, Civelli, Taiwo, Fernandao, Belluschi, Holmen ve Traore var. Yani kadromuzda 7 yabancı var. Yeni uygulama nedeniyle 9 oyuncu ile anlaşma yapacağız. Briand ve Josue'yi de görüşmeler sonrasında kadromuza dahil etmek istiyoruz. Ancak 1 oyuncu maç kadrosunda olmayıp tribüne çıkacak. Civelli’nin takımdan ayrılması durumunda da Diakhate’yi renklerimize katacağız."