DEPLASMANDA oynadığı Kayseri Erciyesspor maçından 1-1 beraberlikle ayrılan Bursasporlu futbolcular, maç sonrası yaptığı açıklamalarda son dakikada attıkları golle kazandıkları 1 puana memnun olduklarını dile getirdi. 
OZAN İPEK: "İYİ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"
Sezon başında yaşadığı ağır sakatlık sonrasında uzun aranın ardından Gençlerbirliği maçıyla yeniden yeşil sahalara dönen Ozan İpek, Kayseri Erciyesspor maçında takımına son dakikada beraberliği getiren golü attı. Son golünü 1 Şubat 2012'de Trabzonspor ile oynanan mücadelede kaydeden Ozan İpek, şöyle dedi:
"Takımda çok sakat arkadaşımız var. Müsabakaya, genç arkadaşlarımızla çıktık. Onlar da iyi oynadılar. Herkes maça asılmayacağımızı düşünüyordu. Çıktık ve iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son saniyelerde gelen golle durumu eşitledik ve 1 puanı aldık. Kayseri Erciyesspor’u ligde kaldığı için kutluyorum." 
FURKAN: "BOL POZİSYONLU MAÇTI"
Bursaspor'un alt yapısından yetişen Furkan Soyalp ise şunları söyledi: 
"Güzel ve bol pozisyonlu bir maç oldu, Kayseri Erciyesspor için çok önemli bir maçtı, bizim için de önemliydi. Bursaspor forması çok özel bir forma. Teknik heyet bu maçta gençlere şans verdi. Ozan İpek'in golü bizi sevindirdi. Kendisi sakatlık geçirmişti. Güzel bir dönüş oldu onun için."
OZAN TUFAN: "İDDİAMIZ KALMAMIŞTI"
Bursaspor'un genç oyuncularından Ozan Tufan ise maçla ilgili şöyle konuştu:
"Son deplasman maçına iyi hazırlanmıştık. Maça kötü başladık ama toparladık. Sayılmayan gole gelince, hakemle konuştum ve dizime çarptığını söyledim. Maçtan sonra da tekrar söyledim. Hakkımı helal ettim. Son haftalar zaten iddiamız kalmadığı için kimseyi kırmaya gerek yok."

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF