Beşiktaş Hentbol Takımı Ankara İl Özel İdaresi'ni Playoff 3. maçında uzatmada 26-25 yenerek üst üste 6 toplamda da 10.şampiyonluğuna ulaştı.

Karşılaşmanın bitişi ile beraber sahaya atlayan taraftarlar ile beraber büyük bir sevinç yaşayan hentbolcüler şampiyonluğu taraftarlar ve yöneticiler ile beraber kutladılar.

Hentbol takımının şampiyonluk kupasını Hentbol Federasyonu başkanı Bilal Eyüboğlu ve Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi verdi.

MÜFİT ARIN:"BİR İLKİ BAŞARDIK ÜST ÜSTE 6. ŞAMPİYONLUĞUMUZ "

Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın şampiyonluk ile ilgili "Böyle bir camiayla özellikle üst üste 6.kez şampiyon olmak çok güzel.Bir ilki başardık.Bütün Beşiktaş camiasını kutluyorum"diye konuştu.

OĞUZHAN :"BÜTÜN BİR SEZONUN YORGUNLUĞU ÇIKTI"

Takım kaptanı Oğuzhan Büyük duygularını "çok zor bir maçtı.Onlar da maçı çok istediler.Bize döndü maç.Çok mutluyuz.Bütün bir sezonun yorgunluğu çıktı.Bu seyirciye de çok teşekkür ediyoruz.Onların sayesinde oldu"diyerek dile getirdi.

ERDAL KARACAN"BÜTÜN TAKIMI TEBRİK EDERİM"

Beşiktaş Amatör Şubeler Yöneticisi Erdal Karacan ise "6.şampiyonluğumuzu da büyük taraftarımızla kutluyoruz.Bütün takımı tebrik ederim.Bundan sonra başarılarımız Avrupa'da da devam edecek"dedi.

Ali DANAŞ,İstanbul-

AD(UD)