PTT 1'inci Lig’de Samsunspor yenilgisiyle indiği liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmenin hesapları yapan Balıkesirspor, cumartesi günü Bucaspor karşılaşmasında taraftarıyla hasret giderecek.
Oynamadan geçirdiği hafta, milli maç arası ve Samsunspor deplasmanı yüzünden seyircisinden uzak kalan kırmızı beyazlı ekip, Bucaspor maçıyla 27 gün sonra Atatürk Stadı’nda taraftarının huzuruna çıkmış olacak. Bucaspor’u mağlup ederek Samsunspor yenilgisini unutturmak istediklerini dile getiren teknik direktör İsmail Ertekin, şöyle konuştu.
"Bu sezon ilk kez bir maçta geriye düştük ve o maçı da kaybettik. Biz müsabaka berabere giderken ya da galip durumdayken iyi oynayan bir ekibiz. Ama yenik duruma düşünce takım disiplininden uzaklaşıyoruz. Samsun’da bunu gördük. Gerekli önlemleri alıp, aynı hatayı tekrarlamayacağız."
KADİR ÖZCAN İÇİN BAŞSAĞLIĞI
1461 Trabzon teknik direktörü Kadir Özcan’ın ani ölümü, Balıkesir'de de büyük üzüntü yarattı. Atatürk Stadı’ndaki son maçta Karadeniz ekibini konuk eden kırmızı beyazlı ekibin taraftarları Özcan'a büyük ilgi göstermiş, Bigadiçli taraftarlar da çiçek verip, başarı dilemişti. Balıkesirspor’un resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Sayın Özcan'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Balıkesirspor Kulübü olarak merhum Kadir Özcan'a Allah’tan rahmet, ailesi, 1461 Trabzon ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi. CY(YC/AÖ)