BALIKESİRSPOR Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, İtalya Milli Takımı'yla 2006'da FIFA Dünya Şampiyonu olan Milanlı stoper Cristian Zaccardo ile anlaştıklarını söyledi.
Başkan Aktürk, 33 yaşında, 1.84 boyundaki Zaccardo'nun hafta içinde geleceğini, kenti beğendiği taktirde 2 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı. Daha önce Bologna, Palermo, Wolfsburg ve Parma formaları da giyen, Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayan tecrübeli oyuncu 17 kez İtalya A Milli Takımı'nda oynadı. Balıkesirspor'un Süper Lig'deki ilk yabancı transferi olması beklenen Zaccardo, defansın sağında da görev yapabiliyor.
İKİ YOLCU DAHA
Transferde Manisasporlu Volkan, Bülent, Eray ve Murat, Bucasporlu Okan'la anlaşan Balıkesirspor'un arayışının sürdüğü bildtirildi. İç transferde Muhammet ve İsmail'den sonra Ertuğrul ile Rıza'yla da yollar ayrılacak. Ertuğrul Göztepe'yle, Rıza ise Şanlıurfaspor'la söz kesti.
Gidenler tarafından vefasızlıkla suçlandıklarını belirten Başkan Aktürk, "Eleştirmek için fırsat kolluyorlar. Kadroyu korumaya kalksak, (Bu takım Süper Lig'den düşer) diyorlar. Kadroyu güçlendirip bazı futbolcularla yollarımızı ayırdığımızda ise vefasızlıkla suçlanıyoruz. Taraftarımız güvensin. En iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.