AYDINSPOR 1923'te çarşamba günü yapılan kongrede iş başına gelen Özgür Keskin başkanlığındaki yeni yönetim, teknik direktör Mustafa Ceviz'le yolları ayırırken takımın başına Aydınlı teknik adam Osman Aktar getirildi.
9 FUTBOLCU AYRILMAK İSTİYOR
Kulüpte yaşanan belirsizlik ve yönetimin küçülme politikası nedeniyle tedirgin olan yeni transferlerden kaleci Fırat Kocaoğlu, Semavi Özgür, Berkay Günay, Mikail Albayrak, Gökhan Sinanoğlu, Anıl Çetin ve Mehmet Murat Uçar ile eski futbolculardan Erdi Bakırcı takımdan ayrılmak istediklerini bildirdi.
YENİ İSİMLERE YÖNELDİLER
Bu gelişmeler üzerine transfer çalışmalarına başlayan yeni yönetim, Sandıklıspor'dan forvet Kenan Akbaba, Sancaktepe'den santrfor Gökhan Güney, Denizli Büyükşehir Belediyespor'un savunma oyuncusu Serkan Özdemir ve Tavşanlı Linyitspor'dan orta saha oyuncusu Mertcan Demirer'le prensip anlaşmasına vardı.
Yönetici Erdal Kavukoğlu ise Mustafa Ceviz'le karşılıklı dostça anlaşarak ayrıldıklarını, sözleşmesi devam eden futbolculardan Bayram Çetin, Ahmet Altın ve Sefa Aksoy'un da fekadarlık yapıp takımda kaldığını açıkladı.