Anadolu Efes ile Olympiakos Euroleague Play-Off 3. maçında İstanbul'da karşı karşıya geldi. Anadolu Efes sahadan 64 - 60'lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Anadolu Efes Play-Off'da durumu 2 - 1'e getirdi

Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos

1. Periyot

Her iki takımda maça çok sert başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanıyor. Anadolu Efes ilk çeyreğin bitimine 04.58 dakika kala 8-6 önde. Anadolu Efes  Thomas Heurtel'in  sayılarıyla periyotun bitimine bir dakika kala öne geçiyor. Periyotun bitmesine çok az bir süre kala Georgios Printezis'in sayılarıyla Olympiakos 3 sayı farkla önde kapatıyor.

Anadolu Efes 14 - 17 Olympiakos

2.Periyot


Malesef temsilcimiz Anadolu Efes ikinci periyota tutuk başladı. Yunan ekibi Olympiakos ise Spanoulis ile sayılar bularak farkı 5'e çıkardı. Periyotun ortalarına doğru Anadolu Efes toparlandı ve pota altından bulduğu sayılar ile farkı 2'ye indirdi.
Tyler Honeycutt ve Derrick Brown'un sayılarıyla Anadolu Efes periyotun bitmesine az bir süre kala öne geçiyor.Abdi İpekçi ayakta! ilk yarı bittiğinde Anadolu Efes 6 sayı farkla önde.


Anadolu Efes 33 - 27 Olympiakos

3.Periyot


Anadolu Efes ikinci yarıya muhteşem bir başlangıç yaptı. 14-0'lık seri ile başlayan Anadolu Efes Olympiakos koçu Ioannis Sfairopoulos'a molayı aldırdı. Anadolu Efes rüzgarı devam ediyor Olympiakos koçu ikinci molasınıda kullandı ama Efes giderek farkı açıyor. 

Anadolu Efes 51 - 37 Olympiakos



4.Periyot

Tribünlerin desteğini arkasına alan Anadolu Efes maçın son bölümünde hem hücüm da hem savunma da büyük bir çaba gösteriyor. Maçın bitimine 5 dakika kala Olympiakos toparlandı ve farkı 17 sayıdan 5 sayıya kadar indirdi. Maçın son bölümünde nefesler tutuldu her iki takımda çok iyi oynuyor. Spanoulis'in üst üste iki tane üç sayılık isabetiyle fark 1'e indi ( 61 - 60 ) Son saniyelerde Tyler Honeycutt'ın sayılarıyla maçı kazanıyoruz

Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos