ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta  şampiyonluğa giden futbolcularına övgüler yağdırırken önceliği savunma oyuncularına ayırdı.
Tüm kadro için, "Adam gibi adamlar. Karakterli ve iyi insanlar, altyapımızın idolü" ifadesini kullanan Başkan Özkan, kaleci Evren, sağ bek Kemal, stoperler Sinan, Murat ve sol bek Gökhan Yılmaz için ayrı bir yer açtı.
"Bu takımı bu noktaya onlar taşıdı" diyerek 28 maçta 19 gol yiyen defansa dikkat çeken Özkan, "Biz bunu unutur muyuz? 73 takımın mücadele ettiği ilk üç ligin en az gol yiyen defansı oldular. Geçen sezon da durum farklı değildi. Hepsiyle gurur duyuyorum" yorumunu yaptı. Başkan Özkan, 22.6 yaş ortalamasıyla deneyimli takımlara kafa tuttuklarını ve başarıya oyuncuların omuzlarında ulaşacaklarını söyledi.
YABANCIYA FORMA YOK
Başkan Seyit Mehmet Özkan, 1'inci Lig’e çıkmaları halinde yabancı oyuncu transfer etmeyeceklerini tekrarladı. "Temel amacımız, bu toprakların çocuklarına hizmet vermek" diyen Başkan Özkan, "Bu takımın formasını, yabancı futbolcu giymeyecek. Yaş ortalamamız da 25’i geçmeyecek. Kadronun çoğunluğu öz kaynaktan gelecek. Hızlı, hırslı ve güzel futbol oynamayı gelenek haline getiren bir organizasyon olacağız" diye konuştu.

(YC/AÖ)