İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta geçen haftaki Bozüyükspor galibiyetinin ardından deplasmanda İskenderun Demircelikspor'u 3-1 yenen Altay, bu sezon ilk kez 2’de 2 yapmanın keyfini yaşadı.
Bandırmaspor, Tepecikspor ve Bugsaşspor’un takıldığı 14’üncü haftayı kayıpsız geçerek 23 puana ulaşan siyah beyazlı ekip, 3 basamak tırmanarak 4’üncü sıraya yerleşti. İzmir ekibinde forvet Şehmus ve Adem’in yokluğunda Emrah, geçen hafta attığı 2 golün ardından İskenderun Demircelikspor ağlarını sarsarak gol sayısını 5’e çıkardı.
Mustafa’nın cezası nedeniyle A2 Takımı’ndan takviye edilip ilk 11’de şans bulan orta saha oyuncusu Osman Berk’in performansının kendisini en az galibiyet kadar mutlu ettiğini dile getiren teknik direktör Feyyaz Uçar, "Hem geriye düştükten sonra kazanmak, hem de gençlerin başarılı futbolu beni sevindirdi. İskenderun’da 3 puandan fazlasını kazandık" dedi.
Alt sıralarda yer alan iki takım önünde kayıp yaşamayan Altay, üst üste zirve mücadelesi veren Bandırmaspor ve Ankaragücü (D) ile karşılaşacak. MK(YC/AÖ)