ALANYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Çok zorlu bir deplasmanda galibiyete çok yaklaşmamıza rağmen ne yazık ki sahadan 1 puanla ayrıldık" dedi.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve hesapları yapan Alanyaspor'da, pazar günü deplasmanda lider Altınordu ile oynanan ve golsüz berabere biten maçta kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Karşılaşmanın 75'inci dakikasında Gökhan Kaba'nın kaçırdığı penaltı atışı, turuncu yeşilli takımın üzüntüsünü bir kat daha artırdı.

GALİBİYETE ÇOK YAKLAŞTIK

Teknik Direktör Altıparmak, yakaladıkları galibiyet şanslarını iyi değerlendiremedikleri için sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden biriyle karılaştıklarını belirten Altıparmak, "Çok zorlu bir deplasmanda galibiyete çok yaklaşmamıza rağmen ne yazık ki sahadan 1 puanla ayrıldık. Maçı kazanacak pozisyonları yakaladık. Kazanmaya geldiğimizi hem rakibe, hem de seyirciye gösterdik. Penaltıyı gol yapabilsek belki de sahadan galip ayrılacaktık" dedi.

LİG UZUN BİR MARATON

Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Altıparmak şöyle dedi:

"Bu uzun maratonunda birçok rakibimiz olduğunu düşünürsek alınan 1 puan sevindirici. Oyuncularımın kazanma isteği ve kora kor mücadele etmesi bizim en büyük artılarımızdı. Bütün futbolcularımı yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum. İzmir'e gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tam kadro bizi izlemeye gelen yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." (FOTOĞRAFLI)