KORKUTELİ Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, Antalya'da düzenlenen yıldız, serbest ve grekoromen il birinciliği seçmelerinden 20 madalyayla döndü.

Antalya Döşemealtı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Korkutelili yıldız erkekler, serbestte 8 sıklette 7 birincilik, 2 üçüncülük, grekoromende ise 4 sıklette 4 birincilik, 2 üçüncülük aldı. Yıldız bayanlarda 1 birincilik, 2 ikincilik, genç bayanlarda da 2 birincilik elde etti.

Serbest güreşte 42 kiloda Furkan Naz, 46 kiloda Cihan Urman, 50 kiloda Halil Kocaer ve Emre Yıldız, 58 kiloda Hüseyin Can Bozkır, 63 kiloda İbrahim Çağlayan, 76 kiloda Abdullah Gedik altın madalya, grekoromende 76 kiloda M.Emre Bağa, 84 kiloda M. Talha Kılıç da yine altın madalya kazanırken, 84 kiloda Murat Demir ve Selçuk Musagil bronz madalyanın sahibi oldu.

Genç bayanlarda rakiplerinin sırtını mindere yapıştıran 63 kiloda Ayşe Betül Kaya da altın madalya alan sporcular arasına ismini yazdırdı. Güreş Eğitim Merkezi'nde dereceye giren erkek sporcular 12-16 Şubat'ta Manisa ve Sakarya illerinde yapılacak grup Şampiyonalarına katılacak. Genç bayanlar Edirne'de, yıldız bayanlar da Bursa'da Mart ayında yapılacak Türkiye şampiyonasında Korkuteli ve Antalya'yı temsil edecek. (FOTOĞRAFLI)