RED HACK HAKKINDA İNANILMAZ İDDALAR VE BELGELER

     Gezi olayları sırasında Halkı sokag'a döken ve Gezi olaylarının internet ayagını yürüten Red hack hakkında inanılmaz iddalar belegeler yaınlanmaya başlandı.Hafta içi red hack in sözcüsü C.A nın bir bayanı hamile bırakması ve tehdit etmesi ile ilgili ses kayıtlarını yayınlayan Ayyıldız Tim bu kez'de  Red Hack in Mke yi hackleyip 
MKE'nin geliştirdiği keskin nişancı tüfeğinin prjelerini çalıp Yurt dışı bir şrkete sattıgını idda eden belgeleri yayınladı.
 Askeri Casusluk olayında Bir'de Akademisyenin ismi geçmekte,Bu Akademisyenin Fransa ayagı ve Endüstriyel casusluk yapılanmasında rol aldıgı Belirtirmekte.
  Ayyıldız Tim açıklamasında  ellerinde bir çok belge ve ses kayıtlarının oldugunu ve bunları yetkili mercilerle paylaştıklarını belirtiyor.

                  ÇARPICI AÇIKLAMALARI ALTDA BULABİLİRSİNİZ

TK ( Kızıl Can Yıldız- MaNYaK ) Yakalandığında twetter ile facebook’un birbirine etkileşimli hale daha önceden getirilmiş olmasından dolayı twetler atılabiliyordu . T.K’a Özgürlük gibi kampanyaları başlatan ve T.K’a Mektup organizasyonları başlatan ile twetleri atan aynı kişidir. T.K’ın Fransa da hem iş arkadaşı hem de RedHack’den arkadaşı M.K isimli kişidir bu twetleri atan. Yukarı da ki resim M.K’a aittir.Elini M.K’ın omuzuna atan kişi de T.K’dur.

TK Türkiye’ye Geldiğinde Server ve Hesapların tümünü M.K teslim eder. Aynı dönemde O.U Fransa Paris’e M.K’in yanına gitmiştir Server ödemeleri ve yeni bir strateji için.

Belirlenen bu strateji ise Endüstriyel Casusluk alanında alınan teklifdir. O.U Aynı zamanda bir akademisyen’dir.

Aldıkları Endüstriyel Casus’luk tekliflerin de hedef alacakları kurumlar ASELSAN,MKEK,HAVELSAN,ROKETSAN,TIRSAN,TÜPRAŞ,TÜVASAŞ gibi ciddi kurum ve kuruluşlardır. Geçtiğimiz günlerde MKEK ve Roketsan’a ait mail ve capsleri yayınlayan RedHack,MKEK’in “BORA 12 (JNG-90) “ İsimli İlk Milli Keskin Nişancı Silahı’nın Proje ve Yapım aşamaları hakkında elde ettiği bilgi ve belgeleri OU,M.K ve adını öğrenemediğimiz bir kişi daha aracılığı ile MKEK’in rakip firmalarından birine satmıştır .

Papağan isimli Kredi Kart Kopyalama cihazı,Yaklaşık 40 Bin TL Değerinde ki Server’ın giderleri ve masraflarının karşılanması ve  T.K ile ortak olan M.K’ın iş alanında atılım yapmak amacıyla girdiği bu proje çalma ve satma işlemi Akademisyen O.U aracılığı ile yapılmıştır.

 

Tüm Belge,Fotoğraf ve Delilleri ile birlikte en kısa süre içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Makamlarına Başvurularak cezalandırılmaları,Talep edilecektir.
Ayyıldız Tim


Türk Keskin Nişancı Tüfeği Fransa'da Çalındı

Paris'te gerçekleştirilen silah fuarına katılan MKE'nin geliştirdiği keskin nişancı tüfeği, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Paris'te 18-20 Haziran arasında gerçekleşen ve Türkiye'den 11 firmanın katıldığı "Eurosatory" fuarında Makine Kimya Endüstrisi bir şok yaşadı.

Bora 12 sniper tüfeği Mke'nin standından çalındı. Mke yetkilileri, kilitli güvenlikli bir kabinde sergilenen tüfeğin özel bir alyen anahtarı kullanılarak çalındığını belirtiyor.

YÜZDE YÜZ TÜRK YAPIMI

7,62 mm çapında 1.200 metre etki mesafesine sahip bir Keskin Nişancı tüfeği olan Bora 12, yüzde 100 Türk yapımı bir Keskin Nişancı silahı.

ÇALAN, SİLAHI KULLANAMAYACAK

Bora 12'yi çalan kişi bu silahı kullanamayacak çünkü yetkililer tüfeğin ateşleme piminin üzerinde olmadığını kaydetti.

1.2M uzunlukta ve 6Kg ağırlıktaki tüfeğin nasıl çıkarıldığı da merak konusu. Polis araştırmalarını sürdürüyor.

ULUSLARARASI ATIŞ YARIŞMASINDA 1. OLMUŞTU

Bora12, Pakistan'da düzenlenen uluslararası atış yarışmasının galibi olmuştu.

Mke üretim şefi Mehmet Demirel, "Silahımız JMK BORA12 uzun menzilli Keskin Nişancı tüfeğidir 7,62 mm. Çapında, bin metre nokta hedefi, bin iki yüz metre tesirli hedefi olan bir silahtır. Kendi konseptinde dünya birincisi olmuş bir silahtır. Şu anda Türk Silahlı Kuvvetleri Jandarma Özel Harekatı operasyonel bölgelerde bu silahı aktif olarak kullanmaktadır." diyerek silahı tanıtmıştı..

"İLK YERLİ PATENTLİ ÜRÜN"

Yurt dışından da çok sayıda sipariş alan tüfekle ilgili Demirel, ayrıca: "Bu silah Mke silah fabrikası açısından çok önemli bir silahtır. Sebebi 1935 yılında kurulan silah fabrikasında ilk yerli patentli üründür, yüzde yüz Türk malıdır, yüzde yüz kendi ürünümüzdür. Bu silahımız bir çok Avrupa ülkesinde ihraç edilmektedir. Özellikle Azerbaycan ordusunun milli silahı konumundadır."


REDHACK'E KREDİ KARTI HIRSIZLIGI SUÇLAMASI BELGESİ

T.K’nun redhack örgütünün kurucusu olduğu biliniyor.


 

Fransa’da kredi kart kopyalamaktan ceza aldığı ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı olduğunu kendi gruplarından olan ve mahkeme de TANIKLIK yapmayı kabul eden 4 kişiden 2’si onaylıyor.           

 

Kızıl Can Yıldız (T.K) ve RedHack Eski Sözcüsü KARTACALI (C.AL) arasında geçen Twetter konuşmalarında kabulleniyor Kredi Kart Kopyalama konusunu.

Konuşmaya Ait Caps’ler ;






 

RedHack Üyesi olan T.K’nun Telefonica Arjantin’den Kredi Kart Kopyalama Cihazı satın almak için kullanmak üzere edindiği cep telefon hattı’nı ARANCİO ROSANA Adına almıştır. Telefon Numarası : 11468272 55

Ücreti : 49.41 $ ( Dolar )

Hattın Satın Alınma Tarihi : 10 Ekim 2013

İlgili Caps Aşağıdadır…

 


 

Kartacalı ve RedHack_EN Hesabını Kullanan Mr Fox Rumuzlu RedHack Üyesi Arasında Geçen Konuşmalar…

Sarı Renli olan kısım Kartacalı,Pembe Renkli olan Kısım Mr Fox’a Ait cümleler…  


 


 

Konuşmadan da anlaşılabileceği üzere T.K’nun,M.K’ın,T.Ş’ün vs. vs.vs..

Tüm RedHack Üye ve Yöneticilerinin “Biz değiliz,ne derlerse desinler biz değiliz,Suça göre suçlu oluşturmaya çalışıyorlar vb.” söylemlerinin aslında bir strateji gereği olduğunun isbatıdır…

 

Yukarı da Olan isimler’in tüm bu şerfsizlerini yaparken bizzat yanlarında olan,birlikte hacking vs. yapan,toplantı ve görüşmelere katılan 4 Kişi Mahkeme de tanıklık yapacaktır . Yurt dışında olan 2’si TR’ye geldiğinde Cumhuriyet Başsavcılığa avukatlar aracılığı ile gönüllü olarak başvurulup cezalandırılmaları gerektiği talep edilecektir .Türkiye Bilişim Hukuku’nda ciddi boşluklar olduğundan dolayı yakalanıp serbest kalan T,T ve diğerleri TANIKLARIN yapacağı Şahitlik ile yolun sonuna gelecekler.

Bilişim yasalarında Bilgisayarınız ile yakalansanız bile bu,o suçu sizin işlediğiniz anlamına gelmez .İfadeniz de “bilmiyorum,bilgisayarıma virüs gönderilerek başkaları tarafından kullanılmış.Bunları ben yapmadım.”diyerek inkar ederseniz bir ceza almamanız muhtemeldir.Suç üstü yakalanmak ve tanık olması durumları haricinde her halükarda serbest kalacaksınızdır.

İşte bu nedenden ötürü,Ta..n,Tu.. ve diğerleri aleyhinde tanıklık yapacak 1’i Rh içinde halen aktif 3’ü eski olan toplamda 4 kişi Tanıklık yapacaktır.                


VE İNANILMAZ TECAVÜZ DOSYASI VE SUÇLAMASI.


RED HACK KURUCUSU KIZILCAN  YILDIZ(T.K) D.G isimli bayana  zorla tecevüz  edip  daha sonra Konuşması halinde  Annesi ile tehdit etmiştir.Bu tecavüzle ilgili belgeler görüntüler Güvenlik güçlerine bildirilmiştir.

Not:Konunun gizliligi ve Karşı taraftaki bayanın magdur olmaması için bazı belge ve resimleri yayınlayamıyoruz.

KAYNAK :AYYILDIZ TİM TWİTTER HESABI