21.53: Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden PYD/PKK'lı teröristlerce atılan roket, Kırıkhan'ın Perişan Mahallesi'nde sınırın sıfır noktasındaki boş araziye düştü. Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

21.29: Türk Silahları Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye  Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeydoğusundaki Eyn Batman Dağı'nın terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi. 

19.58: Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin  bölgesindeki Darmık Dağı'nın çevresi akşam saatlerinde de havadan ve karadan ateş altına alındı. 

18.30 : Özgür Suriye Ordusu'na bağlı Semerkand Tugayı, Cinderes bölgesinde ele geçirdikleri Rus yapımı MANPADS’in videosunu yayımladı.

Taşınabilir hava savunma füzeleri (MANPAD) omuzdan ateşlenen, hedeften yayılan kızılötesi ve mor ötesi ışınlarla yönelen, pasif güdümlü hava savunma füze sistemine verilen isim. Bu sistem; helikopter, keşif uçakları, İHA’lara karşı kullanılıyor.